Toegankelijk & maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij zijn erg toegankelijk en maatschappelijk betrokken. Advocatenkantoor Assouiki werd genomineerd voor de MVO-prijs Tilburg 2012. De MVO-prijs is dé prijs voor maatschappelijk ondernemen. Deze tweejaarlijkse trofee is bedoeld voor ondernemingen uit de gemeente Tilburg die succes hebben door maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Advocatenkantoor Assouiki is in 2012 met zes andere ondernemers genomineerd voor de MVO-prijs Tilburg 2012.  Volgens de Gemeente van Tilburg onderscheidt ons kantoor zich, omdat ons bedrijf ook opkomt voor mensen met sociaal-economische problemen en daarbij voortijdig hulpverlening inschakelt en verder zoals de Gemeente als volgt weergeeft:

…..“Het kantoor is milieubewust, doneert aan diverse milieuvriendelijke organisaties en verleent ook bijstand aan particulieren en ondernemers met een laagdrempelige financiële positie. Het personeel is milieubewust door zuinig om te gaan met de beschikbare grondstoffen en werkt aan digitalisering. Het bedrijf levert een bijdrage aan een duurzame en rechtvaardige wereld waarbij integriteit, geloofwaardigheid en inzet de kernwoorden zijn voor hun dienstverlening door zowel intern als extern in te zetten op efficiency en optimale dienstverlening zonder dat dit -juist niet- ten koste gaat van het milieu en de natuur. Volgens eigen zeggen zijn zij het allereerste ‘kleine’ advocatenkantoor in Tilburg dat ondanks beperkte middelen hoog inzet op maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

 

Pin It on Pinterest