Mr. N. Assouiki is al jaren advocaat en richtte Advocatenkantoor Assouiki op in 2006. Wij combineren inzet en kennis om te komen tot het beste resultaat. Onze relaties en cliënten hebben jarenlang goede ervaringen met zowel de advocaat als het kantoor. Sinds 2010 wordt mr N. Assouiki tot ‘de beste Tilburgse advocaat strafrecht’ gekozen op DeBesteAdvocaat.nl.

Mr. N. (Najet) Assouiki heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en rondde in 2002 haar studie Nederlands recht af. Zij is voornamelijk gespecialiseerd in het strafrecht en verleent rechtsbijstand op diverse strafrechtsgebieden en alle andere rechtgebieden die door het strafrecht worden geraakt.

Advocatenkantoor Assouiki verleent aan zowel particulieren als bedrijven advies en juridische bijstand in strafzaken. Haar huidige praktijk bestaat naast commune strafzaken (zoals gewelds- en vermogensdelicten en het verkeersstrafrecht) tevens uit zaken op het terrein van het bijzondere strafrecht, waaronder de Opiumwet, de Wegenverkeerswet en de Wet Wapens en Munitie.

Wordt u verdacht van een strafbaar feit, bent u vervolgd, dient u voor te komen bij de Strafrechter, of bent u uw rijbewijs kwijt, dan staan we u graag bij.

Najet Assouiki voert de verdediging van verdachten in de meest uiteenlopende strafzaken. Zij behandelt zaken die dienen bij de politierechter, maar ook omvangrijke zaken bij de meervoudige strafkamer, zoals fraudezaken, zware levensdelicten, alsmede georganiseerde drugszaken.

We komen eveneens op voor slachtoffers die zich als benadeelde partijen voor verhaal van hun schade en indiening van hun eventuele vorderingen in een strafproces wensen te voegen.

Het kantoor bestaat uit de kracht van vakliefhebster mr Assouiki die iedere dag weer tot het uiterste voor haar cliënten gaat. Onze tevreden cliënten bevestigen dat dagelijks door weer anderen naar ons kantoor te verwijzen. In vrijwel iedere zaak heeft de advocaat inhoudelijk (en zo nodig strategie) overleg, zodat zij doorgaans probleemloos voor onze cliënten opkomt. Ook in het weekend en buiten kantooruren.

Voor ondernemers én particulieren heeft Advocatenkantoor Assouiki een gratis spreekuur. Tijdens dit spreekuur kunt u bij ons terecht voor juridisch advies. Heeft u verdere vragen? Neem dan contact met ons op.

Advocatenkantoor Assouiki leidt dankzij haar Ecabo & SBB-certificering al sinds 2006 stagiares gedurende hun opleiding op om mee te draaien binnen het kantoor, om zo het vak te verstaan. Bent u een stagiare en zoekt u een stageplek, stuur dan uw motivatiebrief naar info@assouiki.nl of raadpleeg de websites https://www.ecabo.nl/ en https://www.s-bb.nl/.